Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Reszelő és szeletelő

A reszelő és szeletelő eszközök segítségével precízen készíthetsz elő és szeletelhetsz különféle alapanyagokat a konyhában. A reszelők általában univerzális eszközök, amikkel több zöldségfajtát reszelhetünk, szeletelő kínálatunkban pedig az adott zöldségre és élelmiszerekre egyedileg szabott szeletelőket találhattok. Kis ízelítő a szeletelő és reszelő kategória kínálatából:

 • Univerzális reszelő: A reszelők elengedhetetlen eszközei a konyhának, amik segítségével könnyedén reszelhetsz sajtot, zöldségeket, gyümölcsöket és egyéb alapanyagokat. Választhatsz hagyományos reszelőket vagy ergonomikus kialakítású, fogantyús reszelőket a kényelmesebb használat érdekében.
   
 • Cserélhető fejű reszelők: A cserélhető fejű reszelők sokoldalú megoldást nyújtanak, mivel különböző méretű és kialakítású reszelőfejekkel rendelkeznek, így egyszerűen választhatsz az adott feladathoz megfelelő reszelőfejet.
   
 • Sajtszeletelő: A sajtszeletelők segítségével könnyedén és egyenletesen szeletelhetsz sajtot, hogy tökéletes szeleteket kapj sajttálakhoz és szendvicsekhez.
   
 • Tojás szeletelő: A tojás szeletelő segítségével egy mozdulattal szeletelhetsz tojást, így tökéletesen díszítheted és kiegészítheted salátáidat és más ételeidet.
   
 • Hasábburgonya szeletelő: Ha szereted a házi készítésű hasábburgonyát, akkor a hasábburgonya szeletelőkkel könnyedén és gyorsan előkészítheted az alapanyagot a sütéshez.
   
 • Egyéb Zöldség szeletelők: Rengeteg további zöldség szeletelőt találhatsz kínálatunkban, a teljesség igénye nélkül pár példa, milyen zöldségekhez és gyümölcsökhöz találhatsz speciális eszközöket: hagyma szeletelő, avokádó szeletelő, alma szeletelő, ananász szeletelő. 
   
Rendezés: