Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Kések konyhai előkészülethez

A Termékeink között széles választékban találhatóak kiváló minőségű kések, amelyek ideálisak éttermi és otthoni körülmények között egyaránt. Fedezze fel webáruházunk kés kínálatát, ahol minőségi anyagokból készült, éles pengéjű késeink hosszú élettartamúak, és könnyen tisztíthatóak.

Legyen szó bármilyen speciális konyhai folyamathoz ideális késről, nálunk megtalálja a tökéletes eszközt minden konyhai kihíváshoz:

  • Szakácskés: Ez egy univerzális kés, amelyet zöldségek, gyümölcsök, húsok és halak szeletelésére, aprítására és darabolására használhatunk. A pengéje jellemzően 15-25 cm hosszú, széles és lekerekített.
  • Hámozókés: Ez egy kis kés, amit gyümölcsök és zöldségek hámozására, tisztítására és kisebb darabokra vágására használhatunk. A pengéje 6-10 cm hosszú, keskeny és hegyes. 
  • Kenyérvágó kés: Ez egy nagy kés, amelynek recés vagy hullámos pengéje segít, hogy könnyen szeletelhetjük a friss vagy állott kenyeret, a péksüteményeket
  • Csontozókés: Ez egy közepes méretű kés, amelynek rugalmas és hajlítható pengéje van. Segítségével könnyen eltávolíthatjuk a bőrt, a csontokat és az inakat a húsról és a halról. 
  • Filézőkés: Ez egy hosszú és vékony kés, amelynek rugalmas és hajlítható pengéje van. A pengéje 15-25 cm hosszú, keskeny és hegyes.
  • Sajtkés: Ez egy kis vagy közepes méretű kés, amelynek lyukas vagy recés pengéje van, annak érdekében, hogy könnyen szeletelhetjük a különböző keménységű sajtokat. A pengéje 8-15 cm hosszú, keskeny és egyenes vagy ívelt. 
     
Rendezés: