Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Navigálás a kezdőlapon

Az oldalt a lehető legegyszerűbbre terveztük. Az akciók mellett láthatod a „Kiemelt ajánlatainkat” és a „Legújabb termékeinket”. Az oldal tetején lévő banneren kívül több információval nem terhelünk...

Mindig visszatérhetsz a kezdőlapra, ha az oldalunk tetején lévő „hellokonyha.hu” képre kattintasz:   

Nem tudod, hogy pontosan mit szeretnél megrendelni? A különböző szempontok alapján történő szűrések nagy segítségedre lesznek! Remek keresési és szűrési lehetőségeket biztosítunk, hogy minél gyorsabban megtaláld a termékedet! Méret, életkor, gyártó, összetevő, probléma, stb... mind-mind szűrhető tulajdonságként fog segíteni neked.

Készítettünk egy menüsort, amelyben legördülő pontok vannak, melyekből további különböző kategóriák nyithatóak meg, akár kattintással, vagy más funkciók egérrel történő rámutatással. Próbáltuk egy áttekinthető rendszert kialakítani, melyben csoportosítottuk a legfőbb konyhai tevékenységeket, és azon belül pedig további kategóriákat építettünk ki, hogy megpróbáljuk segíteni a gyors tájékozódást, keresést!

Ha nem szeretnél ezzel időt tölteni, akkor ott van a felső sorban a keresési mező, amiben a „Rapidsearch” motorja működik! Ennek segítségével címekben, kategóriákban, sőt a teljes leírásban található szövegnek megfelelő találat is listázásra kerül. Így ha egyszerűen beírjuk, hogy „lábos”, ”indukciós”, vagy „inox”, azonnal tudunk válogatni azon termékek közül, melyek nevében, vagy leírásában ezek a szavak megjelennek.

Sok sikert kíván a használathoz!

hellokonyha csapata