Leírás és Paraméterek
Ez a meglepően magas tengerszint feletti magasságon termő zöld teafajta a Himalája ködbe burkolózó lábainál nő.
A nagy hőmérsékletkülönbségnek tulajdoníthatóan a teacserje hajtásai lassan fejlődnek, és ennek következtében a levelek hasznos anyagokkal telítődnek.
E tea feldolgozási specifikációjában az szerepel, hogy a tealeveleket nem sodorják.
Ennek köszönhetően a belőlük készült főzetnek enyhe, friss aromája lesz.
A zamatos tavaszi zöld tea ízei azonnal kibontakoznak, és arra ösztönzik fogyasztóját, hogy fedezze fel ennek a zamatnak a mélységeit.
E zöld teának az élvezete lágy, friss ízzel zárul.
Valójában tökéletesen kiegyensúlyozott tavaszi zöld teáról van szó, amelynek csodálatos az aromája, a belőle készült főzetnek pedig világos, aranyló a színe.
Elkészítésekor víz hőmérsékletének 80?90°C-nak kell lennie.
Kávé és tea | Szálas tea |
Termékcsalád | Althaus Szálas |