Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

A tökéletes szilveszteri parti receptje

A tökéletes szilveszteri parti receptje

 

 

Már a szilveszteri partira hangolódsz a karácsonyi ünneplés után? Minden évben bulit tartasz, vagy úgy érezted hogy pont most jött el az idő, hogy végre összehívd a haverokat vagy a családot, és csapjatok egy nagy év végi bulit? Bármelyik igaz rád, biztosan tudunk pár jó ötletet adni a szilveszterre.

A év végi bulik hagyománya már hosszú időkre nyúlik vissza, talán mindenki életében legalább egyszer részt is vett valamilyen szilveszteri bulin. Nem egyszerű viszont egy jó bulit összehozni, pláne ha nagyobb vendégsereget várunk. Gondoljuk végig, mi a legfontosabb, amire biztosan szükség lesz a szilveszteri bulihoz? Kaja, pezsgő. Ha nagyon le akarjuk egyszerűsíteni a dolgot, akkor akár ennyi is elég lehet, de ha szeretnénk kihozni a helyzetből a maximumot, és garantálni, hogy mindenki jól érezze magát, akkor érdemes pár ötletet megfogadni.

Kezdjük is mindjárt a legfontosabbal:
Pezsgő

A szilveszteri bulik kihagyhatatlan itala, amire egész biztosan szükség lesz minden szilveszteri buliban. Érdemes jó minőségű pezsgőt választani, azon belül pedig száraz, és édes pezsgőt is érdemes beszerezni, hogy mindenki kedvébe járjunk. Gondoljunk viszont azokra is, akik nem feltétlenül szeretnének alkoholt inni (még ha kis százalékát teszik is ki a bulizó csapatnak). Ma már nagyon jó ízű alkoholmentes pezsgőket kapni, érdemes ebből is vásárolni párat a bulira.

Pezsgős pohár

Triviálisnak tűnik, de fontos, hogy legyen mibe tölteni a pezsgőt. A Szilveszter pedig pont az az alkalom, amire érdemes igényes pezsgős pohár szettet választani, hogy megadjuk a módját az ünneplésnek

Kellő mennyiségű ennivaló

Fontos viszont, hogy legyen a vendégek számához igazított étel mennyiség is. Ha pedig szilveszteri ételekről beszélünk, akkor egyértelműen mindenkinek a virsli jut eszébe. A virsli pedig valóban jó választás, mivel nem kell sokat bajlódni az elkészítésével, és legtöbben szívesen fogyasztják. 

Alkoholos italok és üdítők

Pezsgőről ugyan már esett szó, de gondoljunk azokra is akik nem szeretik a pezsgőt. Érdemes rövid italokat és egyéb alkoholos italokat is beszerezni, hogy biztosan legyen mindenki poharában megfelelő folyadék, amivel koccintani tud. Minden buliban eljön az a pont, amikor szükség van az alkoholmentes italokra, úgyhogy készüljünk ásványvízzel, és üdítőkkel is!

Legyen tánc!

Szilveszteri buliban alap a jó hangulat és a jó zenék, de gondoljuk végig, hogy van-e megfelelő zenei felszerelésünk, és kellő helyünk az egész estés bulizáshoz. Érdemes előre kiválogatni kedvenc zenéinket, és létrehozni egy külön szilveszteri lejátszási listát, így biztosan nem buli közben kell azon gondolkodni, hogy milyen zenékkel kellene feldobni a hangulatot.

 

Gondoljunk a gyerekekre is!

Ha gyerekek is részt vesznek a bulin, akkor érdemes beszerezni pár szilveszteri kiegészítőt, amivel lefoglalják magukat, és érdemes mintás poharakat, tálakat, és díszeket kihelyezni az asztalra, amit ők is szívesen látnak. Nem baj, ha nem szilveszteri a szett, elég ha színes és hasrány minden az asztalon, így egy egyszerű Mickey-Minnie mintás üdítős pohár szett, pár szerpentin, és lufi is biztosan elnyeri a kicsik tetszését.

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog